Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EigenLayer Airdrop’unda Müjde: Fazladan 1.000 Dolarlık Token Dağıtacak

Restaking protokolü EigenLayer, yüz binlerce kullanıcısına yaklaşık 1.000 dolar değerinde fazladan 100’er token dağıtacak.

Eigen Foundation tarafından yapılan açıklamaya göre 29 Nisan’dan önce EigenLayer’ı kullanmış kullanıcıların tamamına airdrop sırasında fazladan 100’er EIGEN dağıtılacak. Bu, 280 binden fazla kullanıcı için geçerli olacak.

EigenLayer, kendi kripto parası için bir airdrop düzenleyeceğini geçen ayın sonunda açıkladı. Bunun %15’lik kısmı topluluğa ayrıldı ve farklı “sezonlar” içerisinde dağıtılacağı belirtildi. İlk %5’lik kısım, platformda ilk dönemlerden beri “puan” toplamış kullanıcılara ayrıldı.

Projenin ekibine ve yatırımcılarına toplam arzın %55’i ayrılırken kullanıcılara %5’lik kısmın ayrılması, sosyal medyada tepki çekmişti.

Airdrop yoluyla dağıtılan tokenlar, protokoldeki bazı yeni özellikler uygulamaya girmeden önce bir süre kilitli kalacak. EigenLayer ekibi, “Bu zaman çizelgesiyle ilgili açıklık sağlamak adına bu özelliklerin mainnet’e gelmesi için 30 Eylül 2024 tarihinin hedeflendiğini söyleyebiliriz.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!