Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Electroneum 80 Dolarlık Yeni Akıllı Telefonunu Tanıttı: ETN Kazabiliyor

Blockchain ve kripto para girişimi olan Electroneum, düşük maliyetli yeni akıllı telefonunu tanıttı. 80 dolar fiyat biçilen ve bu fiyattan satışa çıkacak olan telefon, kullanıcılarına kripto para cinsinden ödüller veriyor.

Geride bıraktığımız hafta, bu cihazın duyurusunu yapan şirket, telefonun içinde bulut madencilik yapabilecek bir sistemin bulunduğunu da kamu oyu ile paylaşırken; şu aşamada sadece platformun kendi tokeni olan ETN’yi kazabilecek olan telefonunu, aynı zamanda offline durumda dahi bu süreci yapabileceğine vurgu yapıldı.

Şu anda 65 milyon dolara yakın bir piyasa değerine sahip olan ETN, 0.0073 dolardan işlem görüyor.

M1 adı verilen telefon, 4-8 ve 32 GB’lık üç farklı sistem depolama alanı içeriyor. Aynı zamanda 2 farklı SIM kartı takma yeri bulunan cihazın kameraları ise şirketin odaklandığı ana konulardan birisi olmamış. 2 Megapiksel ön ve 5 Megapiksel arka kamera çözünürlüklerine sahip olan telefon, bu yönüyle elbette diğer rakiplerinin gerisinde ancak konu zaten bu değil.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Electroneum operasyon direktörü Nick Cook, cihazın ilk olarak Güney Afrika’da satışa çıkacağını ifade ederken şunları söyledi:

”Bu yeni cihazımız ilk olarak Güney Afrika’da satışa çıkacak ve bunu, başta Amazon olmak üzere, çeşitli yerlerde de yapmak istiyoruz. Yerel distribütör ağı kurarak bu satışları da yapacağız. Gübey Afrika ile ilgili olarak aldığımız karar da tesadüf değil. Ciddi araştırmalar yaptık ve bunun sonucunda bölgedeki insanların ETN kullanmak istediği fikrine vardık.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment