Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Cathie Wood ile Twitter Yayınında Bitcoin ve Kripto Paraları Es Geçti!

Ünlü milyarder Elon Musk, ARK Invest CEO’su Cathie Wood’un Bitcoin (BTC) ve kripto para sorularına beklenilen cevaplardan oldukça uzaktaydı.

Cathie Wood’un yaklaşık 100 dakika süren Twitter’daki Spaces yayınına Elon Musk da dahil oldu. Ark Invest CEO’su yayından önce yaptığı açıklamada Elon Musk ile Bitcoin hakkında da konuşacağını belirtmesine karşılık kripto paralar neredeyse konuşulmadı.

Elon Musk yaptığı açıklamada, Twitter için çeşitli lisans başvurularının onaylanması ile birlikte ödeme hizmetlerini gelecek yılın ortasında başlatacağını tahmin ettiğini söyledi. Normalde daha erken başlatmayı planlayan Elon Musk, bürokratik süreçlerin bu durumu yavaşlattığını belirtti.

Neredeyse tüm kripto para piyasasının kulağı Elon Musk’ın açıklamalarına odaklanmış ve Bitcoin veya Dogecoin (DOGE) hakkında bir yorum beklerken şöyle bir ifade geldi:

Kripto paralar hakkında düşünmek için fazla zaman harcamıyorum.

Kripto para yatırımcıları Elon Musk’ın Twitter için bir Bitcoin, Dogecoin ya da başka bir altcoin entegrasyonu duyurma ümidiyle yayını dinlese de istedikleri cevapları alamadı.

CoinGecko verilerine göre Dogecoin beklentileri fiyatta da hareketliliğe yol açtı. DOGE TSİ dün aksam saatlerinde %7 yükseldi ancak beklentiler karşılanmayınca geri düştü. DOGE yazım esnasında 0,0928 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!