Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Bu Akşam Bitcoin Etkinliğine Katılıyor

Tesla’nın ‘Teknokralı’ Elon Musk, bu akşam ARK Invest’in CEO’su Cathie Wood, Twitter ve Square’in CEO’su Jack Dorsey gibi isimlerin de katılacağı The B Word adlı Bitcoin etkinliğinde boy gösterecek.

  • Elon Musk, ücretsiz olarak kayıt yaptırılabilen ve canlı olarak izlenebilen etkinliğin “Bir Ekonomik Güçlendirme Aracı Olarak Bitcoin” adlı oturumunda konuşacak.

  • Türkiye saati ile 21:00’de başlayacak oturuma Cathie Wood, Jack Dorsey ve Square Crypto’nun yöneticisi Steve Lee de katılacak.

  • Bitcoin madenciliğinin çevreye olan etkisi noktasında ayrım yaşayan Dorsey ve Musk, Dorsey’nin Musk’ı 25 Haziran’da “Merak ettiğin her şeyi (burada) paylaşabilirsin.” diyerek davet etmesiyle The B Word etkinliğinde bir araya gelmek için sözleşti.

  • Fidelity, Coinbase, Square, Paradigm gibi kuruluşlarca desteklenen Crypto Council for Innovation tarafından organize edilen The B Word etkinliği, “Bitcoin’i lekeleyen ana akım söylemleri ortadan kaldırmak, kurumların Bitcoin’i nasıl benimseyebileceğini açıklamak ve (Bitcoin) ağının desteğe ihtiyacı olan unsurlarına ilişkin farkındalık yaratmak” için düzenleniyor.

  • İlk oturumun Türkiye saati ile 19:00’da başlayacağı etkinlikte Dorsey, Lee, Musk ve Wood dörtlüsünün konuşması haricinde çoğu sunum canlı olmayacak.
Görsel: Elon Musk (Samferdselsdepartementet/Flickr, görsel Koin Bülteni tarafından değiştirilmiştir)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!