Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Şirketi “Boring Company” DogeCoin (DOGE) Ödemelerini Destekliyor

Elon Musk’ın şirketi Boring Company, Las Vegas transit metro sistemi Loop’ta yapılan yolculuklar için ödeme olarak popüler meme token Dogecoin’i (DOGE) kabul edecek. 

CNN‘in çarşamba günü yaptığı habere göre, Tesla CEO’su Elon Musk tarafından kurulan Boring Company, Las Vegas transit sistemi olan Loop‘ta seyahatler için meme token Dogecoin‘i kabul edecek. Tesla zaten bazı araçları için Dogecoin’i ödeme seçeneği olarak kabul ediyor ve Spacex‘de yakında aynı şeyi yapmayı planlıyor.

Musk daha önce The Boring Company’nin amacının “Dünyadaki her büyük şehirde rahatsız edici trafik sorununu çözmek” olduğunu söylemişti. Şirketin projelerinden biri de “Tünellerde Tesla” olarak da bilinen Loop: “metro sisteminden çok yer altı otoyolunu andıran bir ekspres toplu taşıma sistemi olduğunu web sitesinde detaylandırarak, sistemin tamamen elektrikli ve sıfır emisyonlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Tesla CEO’su, The Boring Company’nin Vegas Loop’taki yolculuklar için Dogecoin ödemelerini kabul etme planının doğru olduğunu, bununla ilgili bir gönderiye yanıt olarak “Mümkün olan her yerde Doge’u destekliyoruz” tweetiyle teyit etti.

Dogecoin (DOGE), dün haberin açıklanmasından kısa bir süre sonra %4‘lük bir artış sergiledi. Halihazırda 0.068 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!