Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Twiter’ı Bitcoin ve Kripto Para Ticareti Sunacak: Dev Ortaklık Duyuruldu!

Sosyal medya devi Twitter, kullanıcıların platform aracılığı ile Bitcoin (BTC), kripto para ve hisse senedi alıp-satmalarına imkan tanımak için finansal hizmetler şirketi eToro ile ortaklık kurdu.

eToro 13 Nisan tarihinde CNBC’ye yaptığı açıklamada, Elon Musk’ın sosyal medya platformu Twitter ile kullanıcıların platform üzerinden Bitcoin, kripto para ve hisse senedi ticareti yapabilmesine olanak sağlamak için ortaklık kurduklarını açıkladı.

Twitter tarafından bugün itibariyle başlatılacak söz konusu hizmet, bir varlığın fiyat verisini görüntüleyen kullanıcıları alım-satım işlemleri için direkt olarak eToro platformuna yönlendirecek.

Ayrıca bir eToro sözcüsü ortaklık kapsamında, Twitter’da fiyat verisi görüntülenebilen finansal enstrümanların ve varlık sınıflarının da artırılacağını belirtti.

eToro CEO’su Yoni Assia konu ile ilgili yaptığı açıklamada, son üç yıl içerisinde kullanıcıların Twitter ile etkileşim kurduğunu ve finansal piyasalar hakkında kendilerini eğittiklerini belirtti.

Şirketlerin mali analizlerine ve dünyada olup bitenlere dair birçok kaliteli ve gerçek zamanlı içerik bulunuyor. Bu ortaklığın yeni kitlelere ulaşmamızı, Twitter ve eToro markalarıyla daha iyi bağlantı kurmamızı sağlayacağına inanıyoruz.

CEO ayrıca Elon Musk’ın Twitter’ı birden çok özelliği içinde barındıran bir süper uygulamaya dönüştürme çalışmalarını takip ettiklerini ve Twitter’ın finansa nasıl daha fazla odaklandığını görmenin heyecan verici olacağını dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!