Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta En Çok Kazanan 5 Yatırımcı (5 Haziran)

Kripto para piyasasının toplam değeri, bundan tam 7 gün önce 1 trilyon 607 milyar dolarken bu cumartesi günü 1 trilyon 690 milyar dolar olarak ölçülüyor. Geçmiş haftalardaki grafiklerin heyecanını aratan bir grafik çizen piyasa, vadeli işlem piyasasındaki şaşaalı tabloların da ortadan kaybolmasına yol açtı.

Vadeli işlem yapan traderlar, geçmiş haftalarda piyasadaki hareketliliklerden faydalanıp cüzdanlarında hafta boyu on milyonlarca dolarlık değişim görebiliyordu. Bu hafta ortaya çıkan tablonun ise çok daha mütevazı olduğu söylenebilir.

Haftanın oran bakımından (ROI) en çok kazananları 

  • Binance Futures’a göre bu hafta cüzdanını oran bazında en çok büyüten isim, %4.153,2055’lik oranla ThroatWallChalk oldu. Ne var ki aynı traderın cüzdanı günlük bazda %130,40 küçüldü.

  • Onu haftalık %2.425,54’lük kazanç oranı ile izleyen BesideGroundTelephone’un cüzdanına hafta boyu 4.586 dolar eklendiği aktarıldı.


  • Üçüncü sırada yer alan BusAnswerWhen; günlük %11,9, haftalık %1.691,27, aylık ise %152 oranında gelir sağladı. Cüzdanı ise günlük olarak 544, haftalık olarak 5.558 dolar artıda.


  • Blackduck adlı bir trader, %1.395’lik kazanç oranıyla dördüncü sırada yer alırken; cüzdanına hafta bazında 35.761 dolar katarak bu liste özelinde en çok kazanan isim oldu.


  • Son sıradaki CokeBusinessTwelve, buna çok yakın bir oran olan %1.375 ile listenin son sırasında yer aldı.

Haftanın gelir-gider miktarına göre en çok kazananları

  • Geçen haftadan bugüne cüzdanına en çok para eklemiş olan isim, 5 milyon dolar ile BakeMachineWish oldu. Haftalık kazanç oranı %9,8 olan traderın cüzdanı, aylık zaman diliminde 7.5 milyon dolar artıda gözüküyor.

  • İkinci sırada yer alan HamburgerChickenShare, hafta boyu %19,3’lük gelir oranı ile fazladan 4.3 milyon dolar elde etti.


  • WorkbookSurfSuccessful, 4.24 milyon dolar ile ikinci sırada yer almaya çok yaklaştı. Fakat bu trader’ın cüzdanına haftalık değil aylık bazda bakıldığında, sadece 1.2 milyon dolar artıda olduğu görülüyor.


  • HappenWorrySoccer, hafta boyu 3.8 milyon dolar kazanıp bu listeye girdi girmesine fakat sadece bugün içerisinde 4.7 milyon dolar; aylık bazda ise 811.498 dolar ekside. Bu trader portföyü dünden bugüne %20,1 oranında küçüldü.


  • Benzer şekilde; MatterShareWhy haftalık olarak 3.6 milyon dolar artıda olsa da günlük olarak 597.243 dolar ekside duruyor.

Binance Futures’tan bağımsız olarak Bitfinex’teki lider tablosuna bakıldığında, John Brown olarak bilinen bir traderın haftalık gerçekleşmemiş kazancının 43.3 milyon dolar olduğu görülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!