Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Fazla Hacme Sahip Olan Borsalar Belli Oldu

Kripto para sektörünün en büyük sorunlarından birisi de borsaların hacimlerinin doğru olup olmadığı. Hatta öyle ki, bu konu hakkında yapılan manipülasyonların, kripto para sektörüne genel olarak ciddi bir zarar verdiğini de ifade etmek mümkün.

İşte bu ortamda, Crypto Compare adlı veri araştırma firması, geride bıraktığımız ayın kripto para – kripto para tipinde en fazla hacim elde eden borsalarını sıraladı.

Kripto para borsalarının güvenlik ve güvenilirliklerine harf notu veren firmanın listesinde sadece Coinbase, Poloniex, Bitstamp, bitFlyer, Liquid ve itBit en yüksek harf notunu aldı.

Kripto para – kripto para konusunda elde edilen hacimlerde birinci olan BitMax olurken, onu ZB ve Binance takip etti. Coinbene ve OKEX ise listedeki diğer iki kripto para borsası oldu.

İtibari para – kripto para cinsinden elde edilen hacimlerde ise birinciliği Güney Kore merkezli Bithumb borsası aldı. Bithumb’ın ardından ikinci sırada P2PB2B borsası yer alırken, Coinsbit, Coinbase ve Huobi Kore listenin diğer üyeleri olmayı başardı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment