Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Popüler NFT Pazar Yeri, Dharma Labs’ı Satın Aldı

En popüler NFT pazar yeri Opensea resmi blog sayfasından yaptığı açıklamada, kripto para cüzdanı üreten ve geliştiren Dharma Labs’ı satın aldığını duyurdu.

2017’de kurulan Opensea, 2021 yılında NFT sektörünün popülerleşmesiyle birlikte oldukça değerlendi. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen son finansman turundan sonra şirketin piyasa değerinin 13.3 milyar dolara ulaştığı belirtildi.

Opensea, Dharma Labs’ı satın almasıyla alakalı çok fazla detay vermedi ancak bir Opensea yetkilisinin Reuters’e verdiği röportajda satın aldıkları platformun; NFT satın alma, mint’leme ve satma deneyimini iyileştirmesine yardımcı olacağını söyledi. Ayrıca Dharma Labs’ın CEO’su Nadav Hollander, Opensea’nin baş teknoloji yöneticisi olacak.

Daha önce Google ve Coinbase gibi büyük şirketlerde çalışan Hollander, 2021 yılında NFT sektöründeki büyük taleple birlikte Opensea’nin bir gecede nerdeyse 1000 kat büyüdüğünü söyledi.

Bu anlaşma ile birlikte Dharma uygulamasının kullanımda kalkacağı ve kullanıcılara kripto paralara ek olarak itibari para ile NFT satışına olanak sağlanacağı düşünülüyor.

Başlarda Uniswap’ta token ticareti yapmak için itibari para yatırmasına olanak sağlayan bir DeFi kredi uygulaması olan Dharma, Uniswap yönetiminde hak sahibi olabileceği UNI token’ına sahip olan en büyük cüzdanlardan birisidir.

Bazı kaynaklar Dharma Labs’ın 110 ila 130 milyon dolar arası bir değere sahip olduğunu ve bu civarda bir paraya satın alındığını yazdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!