Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Enjin’in JumpNet Ağına Microsoft, Binance Gibi Şirketler Katıldı

Enjin’in 6 Nisan’da erken erişime açtığı JumpNet ağına 50’den fazla NFT projesi ve şirket katıldı. Katılanlar arasında; Binance, Microsoft, OKEx gibi şirketler bulunuyor.

Enjin, JumpNet’in kullanıcılara gas ücreti ödemeden NFT mint etmelerine ve dağıtmalarına olanak tanıyacağını söylüyor. Enjin ekibinden Simon Kertonegoro, Enjin’in NFT araçlarına olan ilginin katlanarak arttığını dile getirdi. Kertonegoro, JumpNet’le yapılan entegrasyon lansmanlarının ise gelecek birkaç hafta içerisinde görülmeye başlanacağını söylüyor.

Microsoft ve bazı borsalar JumpNet’i kullandı

Microsoft, 15-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Global Azure 2021 etkinliğinde 7.000 NFT’yi dağıtmak için JumpNet’i kullandı. Şirket, Azure Heroes adlı NFT serisini Enjin ortaklığıyla hayata geçirdi.

Binance, OKEx, Kriptomat gibi kripto para borsaları da NFT dağıtmak için JumpNet’i kullandı.

JumpNet neler vadediyor?

JumpNet, Proof-of-Authority (PoA) mekanizmasını kullanan, hızlı, güvenli ve gas ücreti olmadan on-chain transfer yapılmasını hedefleyen bir ağdır. Kullanıcıların; Ethereum, JumpNet, Efinity ve üçüncü taraf ağlar arasındaki çift yönlü köprü ile token mint edebilecekleri ve birçok ağa token gönderebilecekleri belirtiliyor.

Aynı zamanda, JumpNet ile Enjin Coin ve ERC-1155 tokenlarının on-chain transferlerinin ücretsiz ve anında gerçekleşmesi bekleniyor.

Enjin’in native tokenı ENJ, 9 Nisan’da 3,94 dolara yükselerek ATH gördü. Token, 2.5 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!