Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS İlk Hard Fork’unu Tamamladı Ancak Fiyat Değişmedi

Yaptığı ICO’dan rekor seviyede fon toplayarak kripto para sektörüne ‘ışık hızında’ giriş yapan EOS, zamanla zirvelerdeki yerini kaybetti ve basın saati itibariyle en büyük yedinci kripto para birimi konumuna doğru geriledi.

Yaşanan aksaklıklar ve anlaşmazlıklar konu EOS hard fork’u olunca geride bırakıldı ve blok üreticilerinden bir tanesi hariç hepsi EOS’un ilk hard fork’unda hemfikir oldu.  EOS 1.8 versiyonu dün resmen aktif edilse de, fiyatta herhangi bir canlılık belirtisi gözlemlenmedi.

EOS Ağ Düğümleri Yenilendi

EOS ağı Türkiye Saati ile dün 16.00 itibariyle hard fork’a başladı ve EOS yatırma veya çekme işlemleri geçici bir süre durduruldu.

Popüler kripto para borsalarının birçoğu EOS’un güncellemesini destekledi ve güncelleme tamamlanınca işlemler yeniden açıldı. Yapılan güncelleme sonrası 21 seçilmiş blok üreticisinin yeni versiyona geçeceği vurgulandı. Bunun yanı sıra 30 blok üreticisinden 29’u basın saatine göre güncellemeyi uyguladı ve buna olan bağlılıklarını gösterdi.

EOS fiyatı ise yapılan güncellemeye rağmen düşüş yaşamaya devam ediyor ve son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yüzde 3 değer kaybetti. EOS’un en büyük rakiplerinden birisi olan Ethereum ise geçen hafta yakaladığı efsanevi yükseliş sonrası basın saatine göre durgun bir grafik çiziyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment