Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS Yeni Bir Uygulama Ortaklığı Sayesinde 300 Milyon Kullanıcı Tarafından Kullanılacak!

EOS, zamanında yaptığı ilk dijital para arzı ile tüm zamanların en yüksek ICO fonlamasını elde etmiş ve milyarlarca dolarlık bu fonlama ile büyük beklentilere de yol açmıştı. Belirli bir süre stabil devam eden EOS için durumlar 2018 yılının son çeyreğinde kötü gitmeye başladı ve birim fiyat olarak 3 doların aşağısına gerileyen EOS için tehlike çanları çalmaya başladı.

Ancak geçtiğimiz hafta %30 ve üzeri artış yaşayarak kendini tekrardan 3 doların üzerine atan EOS, yeni bir gelişme ile topluluğa seslendi. Reddit benzeri bir forum uygulaması olan Tapatalk ile anlaşma imzalayan akıllı kontrat platformu EOS, 21 Şubat tarihinde yaptığı duyuruda Tapatalk uygulamasının kendi Gold Point ödül sistemi için EOS blockchain ağını kullanacağını vurguladı. Yapılacak olan entegrasyon Tapatalk’ın sahip olduğu kullanıcılarına ödüllerini EOS ağı tabanlı vermesini sağlayacak.

Bu hamle Tapatalk’ın hali hazırda 300 milyona yakın kullanıcısını kripto paralar ve daha spesifik olarak EOS ile tanıştırabilir.  Tapatalk CEO’su Winter Wong, konu hakkında o tarihlerde yaptığı bir basın açıklamasında forum platformunda mikro ekonomi modeline geçmek istediklerini ve blockchain entegrasyonunun ”doğal bir adım” olduğunu ifade etti:

”Bu teknolojinin forum toplulukları için oldukça değerli olan parasallaşma ve ödül fırsatlarını sunabileceği birçok heyecan verici yol olduğunu gördük. Forum kullanıcılarını böyle güvenilir bir araç ile desteklemekten de gurur duyuyoruz.”

Tapatalk uygulaması söz konusu Gold Point projesinin 2017 yılında forumdaki yöneticileri ve moderatörleri desteklemek için başlatmıştı. Kazanılan ”altın puanlar” temel olarak sayfa görüntülenmesine veya reklam tıklanmasına göre alınmakta ve yöneticiler dijital ortamda satın alınan eşyalar için altın puanları kullanabilmekte. Wong, EOS’u seçmelerinin arkasındaki en büyük etmenin, kendisinin de buna yatırım yapmış olmasından kaynaklandığını itiraf etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment