Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS Yüzde 20 Bariyerini Aştı! Düşüş Son Hız Devam Ediyor

Ayı piyasası neredeyse bütün kripto para birimlerini etkisi altına almış olmasına rağmen, bunlardan bazıları diğerlerine kıyasla çok daha fazla zarar görmüş vaziyette. Özellikle Kasım ayından bu yana bir çok kripto para biriminin sıralamasında ciddi değişimler yaşandı ve bunların ilklerinden birisi olan XRP ile Ethereum arasındaki sıralama değişikliği, artık kalıcı bir hal almış gibi gözükmekte.

Ethereum özellikle Kasım ayı içerisinde 100 doların altına düşerek yatırımcıyı korkutsa da, daha sonra 100 doların üstüne hatta 110 dolar üstüne çıkarak küçük çaplı bir rahatlama getirmişti. Ancak basın saatine göre Ethereum 90 doların da altından, 86 dolardan el değiştirmekte ve ikinciliği yeniden alması en azından şu an için bir hayli zor gözüküyor.

Bunun yanı sıra şu an yaşanan en büyük çekişme, tek ağdan bölünen Bitcoin SV ile Bitcoin Cash arasında yaşanıyor olsa da, arka planda inanılmaz düşüş yaşayan bir proje mevcut. EOS geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan projenin en önemli isimlerinden Dan Larimer‘in, başka bir kripto para birimi üzerine çalıştığı haberlerinden sonra adeta hiç düzelmeyecekmiş gibi sert bir düşüş furyasına kapıldı.

Basın saatine göre %20,41’lük bir düşüş yaşayan EOS, piyasa hacmi açısından top 10’da yer alan kripto para birimlerinin en fazla kan kaybedeni konumunda. Sekizinci sırada yer alan EOS, 40 milyon dolarlık daha değer kaybı yaşarsa, dokuzuncu sıradaki Litecoin‘e yerini kaptırabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment