Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOSIO Yeni Güncellemesini Duyurdu: ”İşlem Hızı Yüzde 35’e Kadar Arttı!”

EOS uzun bir süreden beri gelişme konusunda hiçbir yenilik yapmasa da, geçtiğimiz günlerde EOSIO 1.6.0 versiyonunu duyurdu ve beklenen hareketliliğe imza attı. EOSIO’nın resmi Medium blog’u aracılığıyla duyurulan yeni versiyon, geliştiricilerin iddiasına göre diğer gelişmelerin yanı sıra işlem hızını da ciddi bir şekilde arttırdı.

Piyasada bulunan en hızlı protollerden birisi olmaya devam etmek için yapıldığı belirtilen 1.6.0 güncellemesi, fiyatta ise herhangi bir sert hareketlenme yaşatmadı. EOSIO yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre şimdiden ağda %35 civarı işlem hızı tespit edildi ve bunu yanı sıra CPU masraflarında düşüş ve EOSIO tabanlı blockchain ağlarında daha az gecikme süresi elde edildi.

 

Basın saati itibariyle neredeyse bütün kripto para birimlerinin düşüşe geçtiği bir dönemde, EOS da bundan apyını almakta ve %2.01’lik düşüş ile kritik olduğu bilinen 3 doların altında , 2.35 dolardan alıcı bulmakta. Özellikle EOS odaklı madencilerin kazançlı bir şekilde ağda kalabilmesi için çok önemli olduğu vurgulanan ve ”ölüm sarmalı” olarak da bilinen 3 dolar seviyesi, geçtiğimiz 2018 yılının Kasım ve Aralık ayındaki düşüş ile geçilmiş ve madencilere zor günler yaşatmaya başlamıştı.

Rakiplerine göre geliştirmeler konusunda nispeten geriden gelen EOS, yakın zamanda daha fazla düşüş yaşayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment