Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Binance CEO’sundan Çalışanlara Veda Mektubu: Acı Çekmem Gerekecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in eski CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ), çalışanlarına gönderdiği şirket içi veda mesajı gündem oldu.

ABD Adalet Bakanlığı (DOJ) ile vardığı anlaşma sonucunda suçlamaları kabul eden ve Binance’in CEO görevinden istifa eden CZ, çalışanlarına veda mektubu yolladı.

“Biraz acı çekmem gerekecek ama hayatta kalacağım” ifadelerine yer veren eski CEO, çalışanlarının geçmişte, şimdi ve gelecekte yaptığı işlerle gurur duyduğunu ve tüm bu zor zamanlara rağmen gemiyi yüzdürmeye devam ettikleri için minnettar olduğunu belirtti.

Binance’in geleceği için olumlu ifadelerde bulunan CZ, şirketin ve kendisinin iyi olacağını sözlerine ekledi. Tüm çalışanlarından her zaman olduğu gibi takdire şayan bir performans sergilemeye devam etmelerini isteyen CZ, yeni CEO Richard Teng’e görevine adapte olması için herkesin yardımcı olması gerekeceğini söyledi:

Sıcak, ilgili ve duygulandırıcı sözleriniz ve daha da önemlisi gemiyi yüzdürmeye devam ettiğiniz için herkese teşekkür ederim. Binance iyi olacak. Biraz acıyla yüzleşmem gerekecek ama hayatta kalacağım. Herkesin takdire şayan bir performans sergilemeye devam etmesine ihtiyacım var. Herkes Richard Teng’e yeni işine adapta olması için yardımcı olmalı.

Changpeng Zhao Binance’in çoğunluk hissedarı olmaya devam edecek ama bir daha asla şirket içerisinde yetkili bir görevde çalışması mümkün olmayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!