Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Goldman Sachs Yöneticisi Hangi Altcoinlerin Piyasayı Sarsacağını Paylaştı!

Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, altcoin piyasası hakkındaki paylaşımıyla dikkat çekti.

Raoul Pal kısa süre önceki X paylaşımında, kripto dünyasında tartışmalı bir altcoin sektörünün önümüzdeki aylarda diğer kripto varlıklarından daha iyi performans göstereceğini dile getirdi.

Takipçilerine, kripto dünyasının yüksek değerlemelere ve düşük ilk dolaşım arzına sahip tokenlardannefret ettiğini” vurguladı.

Analist, piyasa nefreti nedeniyle düşük float/yüksek FDV tokenlarının ilk arzlarında en az %70 düşüş yaşadığını, çünkü gelecekteki açılımların zaten fiyatlara dahil olduğunu belirtti, ancak çoğu açılım büyük satış olaylarını tetiklemez dedi:

Ancak bu noktadan itibaren arz ‘bilinen bir bilinen’ haline gelir, bu yüzden talep daha önemli bir denklemdirBir token gerçek talep büyümesi (hatta erken aşama) gösteriyorsa, ister ağ aktivitesinden ister spekülatif ilgiden kaynaklansın, talep arzdan daha hızlı artar ve fiyatlar yükselir.

Kripto ekosisteminde talebin artmasıyla birlikte, Crypto Summer ve Crypto Fall gibi boğa piyasası aşamalarının etkisiyle, talebi artan ancak düşük float nedeniyle küçük arzı olan token’ların boğa piyasasında yukarı yönlü daha asimetrik olacağını belirtti.

Pal, bu tür tokenların kötü itibarlardan dolayı yeterince sahiplenilmediğini vurguladı:

Talepteki herhangi bir artış, düşük float avantajı nedeniyle diğerlerinden çok daha fazla hareket edebilir. Fazla kalmayın. Bu konuyu daha fazla düşünmeyi planlıyorum ancak TradFi deneyimime göre, bu en olası sonuç.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!