Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski SEC Avukatı Blockchain Platformu TRON’da Görev Alacak

Blockchain platformlarından TRON, ABD’deki Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) eski avukatlarından birini kadrosuna kattı.

TRON tarafından yayınlanan resmi basın duyurusuna göre SEC’in eski avukatlarından olan David Labhard, bundan böyle TRON’un baş uyum görevlisi olarak görev alacak.

Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu’nun avukatlığını yapmış olan David Labhard’ın TRON’daki tek görevi bu olmayacak. Labhard ayrıca platformun genel danışmanlığını üstlenecek.

Kripto para sektöründeki şirketler, son zamanlarda kadrolarına oldukça iddialı isimler katmaya başladılar. Bunlara örnek olarak eski Google yöneticilerinden birini kadrosuna katan Ripple’ı, eski CBOE yöneticisini kadrosuna katan AlphaPoint’i gösterebiliriz.

TRON Gelişiyor

Blockchain platformlarından TRON, özellikle geçtiğimiz yıl itibariyle sektördeki konumunu ciddi anlamda güçlendirmeye başladı. TRON’un attığı adımlar, TRX tokenının da olumlu yönde etkilenmesini sağlıyor.

TRON ile ilgili çıkan haberlerden bazıları kripto para kullanıcıları tarafından olumlu tepki alırken bazıları epey yoğun bir tartışmaya sebebiyet veriyor. TRON’un CEO’su Justin Sun’ın özellikle Ethereum hakkında yaptığı yorumlar, kripto para kullanıcıları arasında bölünmeye yol açıyor.

TRON buna rağmen çeşitli yeniliklere imza atmayı başarıyor. Ethereum’a alternatif bir merkezsiz uygulama (dApp) platformu olarak ortaya çıkan TRON, geçtiğimiz ay bir milyon kullanıcıya ulaştı.

TRON’un piyasa durumu hakkında genel bir bilgi vermek için Coinmarketcap verilerine göz atabiliriz. TRON son 24 saat içerisinde yüzde 8.93 oranında artış yaşayarak 0.02 dolar seviyesine yükseldi. 1.8 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük dokuzuncu koin olan TRON, Tether’ın hemen arkasından geliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment