Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Esrarengiz Balina 2 Altcoin’den Yüklü Alım Yaptı: Yükselişi Tetikledi!

Bir kripto para balinasının yaptığı 7,7 milyon dolar değerinde Synthetix (SNX) ve 3,9 milyon dolar değerinde Livepeer (LPT) alımı, tokenlarda %20’nin üzerinde yükselişi getirdi.

On-chain analitik platformu Lookonchain 4 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, gün içerisinde yeni oluşturulmuş gizemli bir balina cüzdanı dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ten 7,72 milyon dolar değerinde 3,44 milyon SNX ve 3,9 milyon dolar değerinde 502 bin Livepeer (LPT) çektiğini aktardı.

Balinanın işlemlerinin ardından Synthetix ve Livepeer’da fiyat artışları gözlemlendi. CoinGecko verilerine göre Synthetix 2,20 dolardan 2,28 dolara kadar yükseldi.

Buna karşın Livepeer ise 6,67 dolar seviyesinden 8,10 dolar seviyesine çıkarak %20’nin üzerinde yükseliş performansına imza attı. Synthetix ve Livepeer yazım itibariyle 2,15 ve 7,54 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ticaret hacimlerinde %250’nin üstünde artış

Verilere göre Synthetix günlük ticaret hacmi %250’nin üzerinde göstererek 107 milyon doların üzerine çıktı.

Synthetix hacminde en büyük paya Binance’in sahip olduğu ortaya kondu. Dünyanın en büyük kripto para borsasının, SNX/USDT işlem çiftinde 28,5 milyon doların üzerinde hacme sahip olduğu görüldü.

Synthetix’te görülen işlem hacmi artışının benzerine Livepeer’da da rastlandı. Livepeer günlük ticaret hacmi %238 artış göstererek 116 milyon dolara ulaştı. Binance Liverpeer’da da LPT/USDT ticaret çiftindeki 30 milyon dolarlık işlem hacmiyle toplam işlem hacmi içindeki en yüksek paya sahip oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!