Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum 3 Bin Dolar Olacak Mı? Ethereum Alternatifi Coinler Hangileri?

En büyük altcoin Ethereum (ETH), son günlerde iyi performans gösteriyor. 2 bin 600 dolar seviyesini aşan ETH, bu yükselişle birlikte ralli beklentilerini artırıyor.

Kripto analistler Ethereum fiyatı için 2024 yılında 3 bin dolar seviyesinin hayal olmadığını söylüyor. Yaşadığı yükselişle birlikte ETH’nin 3 bin 500 dolar kilidini açtığı ifade ediliyor. 

Deneyimli analistlerden Michael van de Poppe yaptığı son değerlendirmede, “Ethereum hız kazanmaya başlayana kadar beklemeye devam. En son 2 bin 150 doları desteğe çevirdi ve şu anda 3 bin 500 dolar seviyesine doğru kırılma için bekliyor.” dedi.

Altcoin lideri ETH’Nin grafiklerine genel anlamda yeşil rengin hakim olduğunu görüyoruz. ETH fiyatı son 1 yılda yüzde 79,4 artarken son 30 günde yüzde 11’in üzerinde yükseldi. Son 14 günlük zaman dilimindeki yükseliş yüzde 23,5 olurken son 7 günde ETH, yüzde 16’dan fazla arttı.

CoinGecko verilerine göre ETH, tüm zamanların en yüksek seviyesinin halen epey altında. Ethereum, mevcut fiyatıyla, 10 Kasım 2021’de gerçekleşen 4 bin 878 dolarlık tepe noktanın yüzde 42 altında konumlanıyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla ETH, 2 bin 828 dolardan işlem görüyor.

Kendi blok zinciri olan Ethereum’un 2024 yılında 3 bin dolar seviyesine yükselmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Bu durumda yeterli kaynağı olan yatırımcılar için mevcut fiyatlar, ETH satın almak için uygun görünüyor.

Tüm zamanların en yüksek seviyesinin altında olmasına rağmen ETH için bütçesi olmayan yatırımcılar, Ethereum alternatifi projelere yöneliyor. Kısa vadede gelir elde etmek isteyen küçük yatırımcılar, borsa listelemesi sonrası adeta uçuşa geçen Smog ve çevre dostu yol haritasıyla dikkat çekmeyi başaran eTukTuk tokene ilgi gösteriyor.

Solana Tabanlı Meme Coin SMOG 45 Milyonu Aştı

Ethereum katili olarak adlandırılan rakip blok zinciri Solana ağı üzerinde inşa edilen SMOG token, son günlerdeki performansı ile kripto gündemini işgal ediyor. Merkeziyetsiz Jupiter platformunda listelendikten sonra yüzde 1300 kat artan SMOG, piyasa değeriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

CoinMarketCap verilerine göre SMOG tokenin piyasa değeri 45 milyon doları aşarak bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 47 milyon 738 bin olarak gerçekleşiyor. Son 24 saatte yüzde 33 yükselen SMOG, yatırımcısının yüzünü güldürüyor.

Tüm meme coin projelerini kendine rakip kabul eden Smog token satın almak isteyen yatırımcılar, olası bir ralli öncesinde aksiyon almak istiyor. Tokenin lansman sonrası yaşadığı hızlı fiyat artışını gören kripto meraklıları, fiyatı henüz 1 doların çok altında olan proje için adeta sıraya giriyor. 

SMOG token performansı, Solana tabanlı lider meme coin BONK’u bile geride bırakıyor. BONK coin’in ilk gününde yüzde 384’lük artışına karşın SMOG yüzde 714 artarak zirveye oturuyor. 

Smog tokenin merkezinde topluluk bulunduğu için proje ekibi, katılımcıları ödüllendirmeye odaklanıyor. Smog token satın almak isteyen yatırımcılara, benzersiz bir airdrop etkinliği ve yüzde 42’lik bir APY (yıllık getiri yüzdesi) sunuluyor. 

SMOG proje sayfasından yapılan satın almalarda yüzde 10’luk bir indirim de uygulanıyor. Staking özellikleriyle de dikkat çeken SMOG, pasif gelir elde etme imkanı sunuyor. Stake edilen SMOG tokenler, 90 günün sonunda ödüller ile birlikte havuzdan çekilebiliyor. 

Tüm zamanların en büyük SOL airdrop’u olarak tanıtılan etkinlik için SMOG token sahipleri bir dizi basit görev tamamlıyor. Günlük, haftalık ve aylık görevleri tamamlama oranına göre yatırımcılar, airdrop ödülleri için hak kazanıyor.

eTukTuk Ulaşımda Yeşil Devrime Hazırlanıyor

Çevre dostu kripto para projesi eTukTuk, gelişmekte olan ülkelerdeki karbondioksit emisyonu ve buna bağlı sağlık sorunlarını en aza indirgemeyi amaçlıyor. Çevre dostu ulaşım çözümleri ile gezegeni düşünen proje, TUK coin ile bu hareketi tokenize ediyor.

BNB Akıllı Zinciri üzerinde konumlanan TUK tokenin toplamda 2 milyar adet arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 10’luk dilimine denk gelen 200 bin adet coin, indirimli fiyatlardan eTukTuk token satın almak isteyen yatırımcılara tahsis ediliyor. Düzenlenen ön satış etkinliği ile erken yatırımcı olma imkanı bulan kripto meraklıları, TUK tokene yoğun ilgi gösteriyor.

TUK token ön satışında kademeli fiyat artışı politikası uygulanıyor. Her aşamada tokenin fiyatı belirli ölçüde artılıyor. Bu strateji, erken yatırımcıların potansiyel olarak daha fazla kazanç elde etmesine olanak tanıyor.

İlk aşamada 0,0240 dolar olan TUK token fiyatı, son aşamaya geldiğimizde 0,0330 dolara yükseliyor. Sonrasında gerçekleşecek borsa listelemeleri öncesinde yatırım fırsatı sunan proje, staking özelliğiyle de pasif gelir elde etme imkanı veriyor.

Staking mekanizmasının devrede olduğu projede yatırımcılar, mevcut oranla yıllık yüzde 214 APY elde edebiliyor. Şu ana kadar stake edilen tokenlerin 23 milyonu aştığı eTukTuk staking mekanizmasında BSC bloğu başında 4,75 TUK token ödül veriliyor.

Çevre dostu TUK token satın almak isteyenler, BNB, USDT, ETH veya kart işlemleri kullanabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!