Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Fiyatı 350 Doları Geçecek mi?

Geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde 300 dolar barajını aşmayı başaran Ethereum bu performansı sürdürüp 350 dolar barajını da aşabilir.

Ethereum fiyatı geçtiğimiz hafta genelinde kısmen istikrarlı bir performans sergilemiş ve genel olarak 280 dolar seviyesinde kalmıştı. Ancak piyasanın yükselişe geçmesiyle birlikte Ethereum’dan da ani bir atak geldi ve ETH öncelikle 288, daha sonra ise 290 dolar düzeylerindeki direnişleri kırmayı başardı.

An itibarıyla 313 dolar gibi bir fiyata sahip olan Ethereum, 300 ve 305 dolar seviyelerini sağlıklı bir şekilde atlatmışa benziyor. NewsBTC tarafından yapılan analize göre Ethereum’un 305 dolar düzeyinde epey sağlıklı bir desteği de bulunuyor.

Ethereum 283 dolardan 316 dolara yükseldiği zaman oluşan yüzde 50’lik Fibonacci düzelme seviyesi de 300 dolardaki destek seviyesine yakın bir yerde. Dolayısıyla Ethereum fiyatının düşmeye başlaması halinde 305 ve 300 dolar seviyelerinde güzel bir destek görülebilir.

Ethereum fiyatının yükselmeye başlaması halinde ise özellikle 318 ve 320 dolar seviyelerinde bir direniş görülüyor. Ethereum eğer sert bir hamleyle 325 dolar seviyesine kadar gelmeyi başarırsa fiyatın önce 340, daha sonra 350 dolar seviyelerine ilerlediğini göörebilliriz.

Ethereum’un önümüzdeki birkaç saat içerisindeki performansının Bitcoin ile bağlantılı olduğunu da unutmamak gerekiyor. Bitcoin’in ani bir yükseliş yaşaması halinde Ethereum fiyatı da kalkınıp 350 dolara kadar yükselebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment