Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Ağında Rekor Tazelendi

Kripto para analiz firması Glassnode tarafından yayınlanan güncel verilere göre, toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum ağında yeni bir rekor daha görüldü. Bu yeni rekorun direkt olarak Ethereum ağındaki yeni kullanıcılar yani cüzdan adresleri ile ilgili olduğu görülüyor.

Ethereum Cüzdan Adreslerinde Yeni Rekor

Glassnode’un aktardığına göre içerisinde sıfırdan fazla ETH bulunduran cüzdanların sayısı bir günden kısa bir sürede 1,069 artış elde etti. Bu da söz konusu cüzdan adreslerinin toplam sayısını 43.176.135‘e çıkarmayı başardı. Daha önceki rekor 43.175.066 olarak kayıtlara geçmiş ve yine birkaç gün önce gerçekleşmişti.

Glassnode yeni cüzdan adreslerinin büyük bir çoğunluğunun 0,1 ETH ile 1 ETH arasında alım yaptığını açıkladı. Bu da sektöre yeni girenlerin küçük miktarlarda alım yapan bireysel yatırımcılar olduğunu gösteriyor. Bu gelişme aslında Ethereum fiyatındaki artışın organik olduğunu ve bunun manipülasyondan uzak olduğunu göstermekte.

Yatırımcıların önemli bir kısmının direkt olarak ETH 2.0 güncellemesi için alım yapmaya başladığı ve heyecanlı bekleyiş sonrasında rekor bekledikleri tahmin ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment