Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Başarılı Olursa Bu Dönemde Bitcoin’den Daha Çok Para Kazandıracak!

Kripto para analisti Michael van de Poppe, önümüzdeki süreçte Ethereum’un Bitcoin’e kıyasla daha fazla kazandırabileceğini söyledi.

Michael van de Poppe, 6 Şubat tarihli sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Söz konusu paylaşımda Ethereum (ETH) ile Bitcoin (BTC) arasında bir kıyasa yer veren deneyimli isim, gelecek tahmininde bulunmaktan çekinmedi.

Bitcoin’in 50 bin dolar ile 38 bin dolar arasında bir bölgede hareket ettiğini ve yarılanmadan önce daha farklı bir fiyat bölgesine hareket etmesini beklemediğini ifade ederek Ethereum’un bu açıdan daha avantajlı olduğunu savundu.

Bu doğrultuda önümüzdeki haftalar ve aylarda Ethereum’un Bitcoin’e kıyasla daha iyi bir performans gösterebileceğini dile getiren Poppe, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin kendi aralığında takılmaya devam ediyor. Bu, özellikle yükseltmeler başarılı olacaksa Ethereum’un daha iyi performans göstermeye başlayacağını düşündüğüm bir konsolidasyon döneminin hala devam ettiği anlamına geliyor. Bitcoin ise yarılanma öncesi belki 48 bin dolara ulaşır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!