Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Classic, Kripto Para Girişimlerini Destekleyecek

Ethereum Classic’in iştirak markası olan ETC Labs, 11 Ekim tarihinde yaptığı açıklama ile 24 farklı girişim ile çalışılacaklarını duyurmuştu.

ETC Classic yöneticisi Elizabeth Kukko, daha sonra yaptığı açıklama ile 6 farklı kripto para projesinin ETC Labs tarafından seçildiğini belirtirken, tam zamanlı inkübatör programının ise 2019 yılının birinci çeyreğinde sunulacağını söyledi. Kukko, yılın kalan kısmında bu projeler ile çalışacaklarını ve pilot olarak bir modeli ortaya koyduklarını ifade etti. Başarılı yönetici, gelen geri bildirimler ve edinilen tecrübeler doğrultusunda bu programa yön verileceğini de kaydetti.

Ethereum Classic’in yapacak olduğu bu inkübatör programına, daha şimdiden 100’den fazla girişimin başvurduğu ifade ediliyor. Kukko, çalışacakları projelerde neye dikkat ettiklerini ise şöyle açıklıyor:

”Ethereum Classic pazarında ciddi bir rekabet olduğunu söylemeliyim. Çok fazla başarılı ve güzel girişimden bizlere istek geliyor ki bunlar oldukça mutlu edici detaylar. Bizler de, gelişime ve büyümeye açık olan, potansiyelli girişimler ile çalışmak istiyoruz. Ana kriterlerimizi tam olarak açıklamam mümkün değil ancak ekibin teknik kapasitesi ve yeteneği ile birlikte, bu projenin ETC blockchainine uygun olup olmadığına bakıyoruz. Bunlar, genel hatlarıyla bizim önem verdiğimiz şeyler ancak tabii ki birçok detay var.” 

Ethereum Classic (ETC) fiyatında ise düşüş dikkati çekiyor. Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda ETC, 9,49 dolardan işlem görüyor. Toplam piyasa değerine göre ise, ETC’deki kan kaybı sürüyor. Koin, şu anda listede 16. sırada yer alıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment