Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Cüzdan Platformu MetaMask, Yeni Mobil Uygulamasını Yayınladı

Ethereum cüzdanı ve merkezi olmayan uygulaması MetaMask, yaptığı açıklama ile yeni mobil uygulamasının beta versiyonunun halka açık bir şekilde sunulduğunu açıkladı.

Bir Ethereum cüzdanı uygulaması olarak fonksiyon gösteren ve ERC 20 odaklı tokenlerin depolanmasına aracılık eden bu platform, özellikle ICO sektöründe yer alan kişiler için gerçekten de olmazsa olmaz bir hale gelmiş durumda.

Son dönemde yapılan geri bildirimleri dikkate alarak bu alanda daha iyi bir ürün ortaya koymak istediklerini ifade eden yetkililer, kaleme aldıkları yazıda şu noktalara parmak bastı:

”MetaMask olarak son dönemde ciddi bir atılım yaptık. Müşterilerimizin bizlerden olan isteklerini göz önüne alarak önemli bir süreci başlattık ve yeni mobil uygulamamızın beta sürümünü kripto para sektörüne sunduk. Bu süreçte müşterilerimizden bizlere gelecek olan geri bildirimleri toplamaya çalışacağız ve son rütuşları da yaptıktan sonra final versiyonunu piyasaya süreceğiz.”

MetaMask, son dönemde kullanıcı sayısı bazında da ciddi artış yaşıyor. Masaüstü kullanıcıların sayısı 250 bini geçerken, bu alanda firma birçok güvenlik sorunu ile baş etmek durumunda kalıyor.

Firma, mevcut portföyün bir kısmını mobil uygulamaya yönlendirerek işin masaüstü tarafını bir nebze de olsa rahatlatmak amacını taşıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment