Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum ETF Onaylanacak Mı? İşte Ethereum ETF Onayı İle 10x Yapacak Coinler

Kripto para piyasasında gözler Ethereum ETF başvurularına gelecek yanıta kilitlenmiş durumda. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) başvurulara vereceği yanıtı bekleyen kripto topluluğu için ilk dönüm noktası 23 Mayıs. 

VanEck Ethereum ETF başvurusu için son karar tarihi 23 Mayıs ve hemen ardından 24 Mayıs’ta ARK 21Shares kararı geliyor. Hashdex Ethereum ETF başvurusunun ise 30 Mayıs’ta karara bağlanması bekleniyor. 

İlk karar olacak VanEck başvurusunun akıbetinin diğer Ethereum ETF başvuruları için de bir milat olacağı biliniyor. Tüm gözler SEC’in VanEck kararına çevrilirken Ark Investment, Grayscale, Franklin Templeton, Invesco Galaxy ve diğer ihraççıların alacağı netice de heyecanla takip ediliyor. 

Analistler Ethereum ETF kararından çıkacak sonucun kripto para piyasasında ciddi bir etkisi olacağını biliyor. Başvurulara ek olarak tahmin açıklaması yapan ve yıl sonu ETH tahminini 8 bin dolar olarak yineleyen Standart Chartered haberleri sonrası sert yükselen Ethereum, bu yazıldığı saat itibarıyla 3 bin 741 dolardan işlem görüyor. 

Bloomberg analistlerinin ETH ETF başvurularının onaylanma ihtimalini yüzde 25’ten yüzde 75’e çıkarması ile gelen ralli sonrası Ethereum, son 7 günlük grafikte yüzde 25 civarında artış kaydediyor. 

Beyaz Saray’dan yapılan 22 Mayıs tarihli bir açıklama ise ABD yetkililerinin dijital varlıklar konusunda bir strateji değişikliğine gittiğini gösteriyor. Kripto varlıkları veto kararından vazgeçtiğini belirten Beyaz Saray’ın bu hamle ile kripto ve blok zinciri inovasyonunun desteklenmesini kolaylaştıracak bir karar aldığı belirtiliyor.

Beyaz Saray’dan gelen açıklamanın etkisiyle SEC’in kararı için sabırsızlanırken yatırımcılar, başvuruların onaylanması ile 10x yapma potansiyelin sahip coin arayışına giriyor. Ethereum ETF onayının alınması durumunda kar getirecek projelere aday gösterilen Sealana ve WienerAI, ön satış performansı ile dikkat çekiyor. 

Sealana Token 2,5 Milyon Dolara Ulaştı

Kripto piyasası Ethereum ETF onaylarına odaklanmışken uzun süredir meme coin projelerine ev sahipliği yapan Solana blok zinciri üzerinden inşa edilen Sealana token ön satışı 2,5 milyon dolara ulaşıyor. 

Borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan Sealana token satın alma imkanı sunan ön satış oldukça yoğun ilgi görüyor. 

Ethereum katili Solana tabanlı Sealana token, SEAL sembolü ile karşımıza çıkıyor. Projenin maskotu olan fokun tasarımında, popüler bir çizgi dizi olan South Park’taki Gamer Guy karakterinden esinleniliyor. 

Sealana, bu karakterin Web3 versiyonu olarak geliştiriliyor. Dijital dünyada balina avlayarak zaman geçiren Sealana, Solana ağındaki sıradaki popüler meme coin projesini bulmaya çalışıyor. 

Annesinin bodrumundan çıkmak, zengin olmak ve yatırımcılarına kar sağlamak isteyen Sealana, SLERF ve BOME gibi öncü projelerin başarısını bir adım ileriye götürmek istiyor. 

Ön satış etkinliğine katılarak Sealana token satın almak isteyen yatırımcılar token başına 0,022 dolar ödüyor. Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, SOL veya kart işlemleri kullanarak Sealana ile birlikte Solana tabanlı meme coin avına çıkabiliyor. 

WienerAI Ön Satışı 2,7 Milyon Dolara Ulaştı

Yapay zekadan destek alan bir yatırım partneri ve popüler bir meme coin olma hedefindeki WienerAI token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızlı artıyor. Ethereum tabanlı coinler arasında öne çıkan WienerAI ön satışında şu ana kadar toplanan fonlar, 2 milyon 700 bin dolara ulaşıyor. 

Scotty The AI ve Meme AI gibi projeleri akla getiren WienerAI token, pek çok meme coin projesinin aksine işlevsellik ile donatılıyor. Yapay zeka destekli bir köpek coin olan ve WAI sembolüne sahip proje, token sahiplerine kapsamlı ve benzersiz bir yatırım desteği sunmayı amaçlıyor. WAI token sahipleri, işlem ücreti olmadan platformun premium özelliklerinden faydalanabiliyor. 

Ethereum ETF onayı sonrası 10x yapacak coinler listesine aday gösterilen WAI token, yapay zekadan güç alan yatırım partnerliği ile hem amatör hem de profesyonel yatırımcılara destek vermek istiyor. Alım satım işlemlerini herkes için basit hale getirme niyetindeki projenin native tokeni WAI token, aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılara sunuluyor. 

WienerAI tokenlerin toplamda 69 milyar token arzı bulunuyor. Token arzının yüzde 30’u ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Tokenlerin yüzde 20’si staking mekanizmasına, yüzde 20’si topluluk ödüllerine, yüzde 10’u borsa likiditesine ve kalan yüzde 20’si ise pazarlama faaliyetlerine tahsis ediliyor.

Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,000709 dolar ödeyerek WAI token satın alabiliyor. Yatırımcılar dilerse bu tokenleri kilitleyerek staking ödüllerinden faydalanabiliyor. Staking özelliği ile pasif gelir elde etme imkanı bulan token sahipleri, ETH bloğu başına 3938 WAI token kazanabiliyor. Şu ana kadar stake edilen toplam WienerAI token sayısı ise 2,7 milyarı geçiyor.

Projeye ilgi gösteren kripto yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak indirimli ön satış etkinliğine dahil olabiliyor. Projenin detaylı yol haritası ve önemli gelişmeler, WienerAI proje sayfasından, Telegram kanalından ve WienerAI resmi X hesabından takip edilebiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!