Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Tabanlı Altcoin’in Fiyatı Yükseltme Önerisiyle Aniden Fırladı

Ethereum (ETH) tabanlı katman-2 (L2) ağı Optimism, şimdiye kadarki en önemli yükseltmelerinden biri olan Bedrock’u topluluğa önermesiyle OP fiyatı aniden fırladı.

Optimisim geliştiricileri, önümüzdeki aylarda hayata geçmesi planlanan önemli bir ağ yükseltmesini topluluk onayına sundu. Yapılan açıklamada güncellemenin işlem maliyetlerinde, işlem hızında ve Ethereum ağ entegrasyonunda iyileştirme sağlayacağı belirtildi.

Regenesis” olarak tanımlanan bu yükseltme topluluk tarafından onay alması durumunda 15 Mart’ta gerçekleşecek ve kullanıcıların çoğunu etkilemeyecek. Ayrıca ağ üzerinde validatörlük (doğrulayıcı) görevi üstlenen kullanıcıların ve projelerin yükseltmeye hazırlanmak için harekete geçmeleri gerekecek.

Ekip, Bedrock güncellemesinin dört saatten az süreceğini belirtirken bir ağ sıfırlaması gerektirmeyeceğini ifadelerine ekledi. Ayrıca güncellemeden sonra geçmişte yapılmış tüm on-chain verilerine erişim sağlanabilecek ve kullanıcılar önemli bilgilerini kaybetmeyecek.

Ekibin söz konusu gelişmeyi duyurmasıyla birlikte 2,29 dolar seviyelerinde bulunan OP, %24,2’lik yükseliş performansı sergileyerek 2,82 dolara ulaştı. OP, CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı esnada 2,81 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!