Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Grafiğinde Death Cross İzleri! Fiyat Düşecek mi?

Bitcoin’den sonra kripto para sektörünün en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’da, grafiğin pek de iyi şeyler söylemediği görülüyor. Konuyla ilgili olarak yapılan analizlerde, koinin kısa vadede düşüş trendinin kırmasının zor olduğu ifade edilirken, grafikte Death Cross görünümünün de ortaya çıktığı belirtiliyor.

Genel manada ortaya çıktığı grafikteki ürünün düşme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade eden bu grafik, Ethereum ağında da ortaya çıktı. Buna göre, ETH grafiğinde 50 günlük hareketli ortalama ile 200 günlük hareketli ortalama birbirini kesti.

KRipto para sektöründe yaşanan genel manada olumsuz gelişmeleri de göz önüne alan analistler, bu durumun da temel anlamda Ethereum’u çok zor durumda bırakacağını ön görüyorlar.

Dkn her ne kadar güzel bir artış yaşayıp uzun süredir devam eden düşüş trendine son verse de, Ethereum ağının koin ile ilgili olarak pek de olumlu düşündüğünü söylemek mümkün değil. Özellikle de ağda yaşanan teknik sorunlar ve diğer sıkıntılı süreçlerin, Ethereum için tehlike çanlarını çaldığı ifade ediliyor.

Ancak elbette, kripto para sektöründe işlerin değişebileceğini de ön görmek gerekiyor. Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda ise Ethereum, Coin Market Cvp verilerine göre 171 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment