Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Gurusu Trader Binance’den Milyonlarca Dolarlık Alım Yaptı!

Dip ve tepeleri bulma konusunda başarılı olan bir kripto para yatırımcısı, kısa süre önce Binance’den Ethereum (ETH) satın aldı.

Ethereum’u dipten alıp tepeden satma konusunda başarısıyla öne çıkan bir kripto para yatırımcısı tekrardan harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 4 Ocak günü işlem yapan yatırıcmı, kripto para borsası Binance’den yaklaşık 7,97 milyon dolar değerinde 3.500 ETH satın aldı.

Balinanın cüzdanında halihazırda 40 milyon dolar değerinde Tether (USDT) ve 19,8 milyon dolar değerinde 8.731 ETH bulunuyor. Kripto para piyasası 3 Ocak günü spot Bitocin ETF’inin reddedileceğine yönelik haberlerin ardından ciddi bir düşüş yaşamıştı.

Başarılı yatırımcının bu düşüşleri fırsat bilerek alım yapması, piyasanın yükselişine inanmaya devam ettiği şeklinde yorumlandı. Aynı yatırımcı son Ethereum satış işlemini ortalama 2.352 dolar seviyelerindeyken yapmıştı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,66 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.253 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!