Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Kurucu Ortağı Lubin Konuştu: Kripto Para Piyasaları Hiç Bu Kadar Güçlü Olmamıştı

Ethereum kurucu ortağı Joseph Lubin, yaptığı açıklamada kripto para piyasalarının hiç olmadığı kadar güçlü olduğunu ifade etti. Başarılı isim, CNBC’ye verdiği demeçte şu anda çok daha fazla sayıda kişinin kripto para piyasalarına ilgi duyduğunu ifade ederken şunları söyledi:

”Dijital kripto paralar asla bitmeyecek. Şu anda elbette birçok koinde ciddi düşüşler görüyoruz. Ancak buna karşın, teknik manada yaşanan gelişmeleri de göz ardı etmemek gerekiyor. Kripto para piyasaları bana kalırsa şu anda hiç olmadığı kadar güçlü. Bir kere şu anda çok daha fazla proje var ve bu sayede çok daha fazla sayıda insan sektörün içinde yer alıp sektöre katkı veriyor. Girişimciler, geliştiriciler, pazarlama uzmanları gibi birçok farklı kişi var. Temel manada çok güçlü bir yapıya sahibiz.”

Lubin aynı zamanda kripto para piyasalarında yakın dönemde ciddi bir öz düzenleme sürecinin de geleceğine inandığını belirterek şunları söyledi:

”Bitcoin bir kripto para. Ether’in de bazı özellikleri kripto paralar ile benzerlik gösteriyor. Ethereum ağı ise merkezi olmayan bir uygulama platformu. Birçok benzer merkezi olmayan ve blockchain odaklı protokol de var. Bunların hiç birinin regüle edilmeye ihtiyacı da yok. Bunlar zaten kendiliğinden regüle olacak ürünler. Kullanıcılar ve baştaki ekip bir araya gelerek gereken özeni göstereceklerdir. O sebeple ben bu protokollerin ve platformların öz regülasyon süreci yaşayacağını düşünüyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment