Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum, Shiba Inu ve 2 Altcoin’e Dikkat: Santimet’e Göre Boğa Sinyali Geldi!

On-chain analiz platformu Santiment, kripto para piyasasındaki yükselişler hakkında yorumda bulunurken özellikle 4 altcoin’e dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Santiment 22 Aralık tarihli paylaşımında, altcoin yükselişleri ve güncel durum hakkında açıklamada bulundu. Cardano (ADA) ve Solana (SOL) özelinde yaşanan kayda değer yükselişlerin diğer altcoinlere de sıçrayabileceğini ima eden platform özellikle Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), Dent (DENT) ve Fetch.ai’ye (FET) odaklandı.

Bu 4 altcoin özelinde en büyük 10 borsa cüzdanında görülen hareketlerin boğa yönlü sinyaller verdiğini belirten Santiment, teorisini paylaştığı cüzdan istatistikleriyle destekledi.

Elinde ETH, DENT, FET ve SHIB bulunan 10 farklı borsa cüzdanındaki varlık miktarının %26’ya varan oranlarda azaldığını belirtirken bunun da daha fazla yatırımcının bu altcoinlere yönelerek alım baskısı yarattığı şeklinde yorumladı.

Verilere göre son 3 ayda en büyük 10 borsa cüzdanındaki Ethereum miktarı 778 milyon dolar (%4,3), Shiba Inu miktarı 54 milyon dolar (%2,7), Fetch.ai miktarı 48,2 milyon dolar (%26,1) ve Dent miktarı ise 867 bin dolar (%1,5) azaldı.

Borsa cüzdanlarındaki varlık azalmaların bariz bir uzun vadeli yükseliş sinyali olduğunu savunan Santiment, yatırımcıları olası fırsatlar konusunda dikkatli davranmaya davet etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!