Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Tahmini Gündeme Bomba Gibi Düştü! Ethereum Tabanlı Bu Coinler Balinaların Yatırım Listesine Girdi

Standard Chartered tarafından yapılan Ethereum fiyat tahmini gündeme bomba gibi düştü ve Ethereum tabanlı coinler ivme kazandı. Bankanın FX Araştırma ve Dijital Varlıklar Araştırma Başkanı Geoff Kendrick, Ethereum spot ETF başvurularının bu hafta onaylanmasını ve ilk 12 ayda 15 milyar ila 45 milyar dolarlık girişe yol açmasını beklediğini belirtti. 

Ethereum fiyatının 2024’ün sonuna kadar 8 bin dolara çıkabileceği tahminini tekrarlayan Kendrick, lider kripto para birimi Bitcoin’in ise yıl sonunda 150 bin doları görebileceğini söyledi. 

VanEck’in 23 Mayıs’ta ve Ark Invest/21Shares’in 24 Mayıs’ta yapacağı spot Ethereum ETF son teslim tarihlerinin ilk turu yaklaşırken gelen bu açıklama, kripto piyasalarını hareketlendirdi. CoinMarketCap verilerine göre lider altcoin Ethereum, son 24 saatte yüzde 21’den fazla artarak bu yazıldığı saat itibarıyla 3 bin 780 dolara yükseldi. 

Yalnızca ETH değil ağ üzerinde yer alan Ethereum tabanlı coinler de yakın takibe alındı. Küçük yatırımcıları yönlendiren balina hareketlerinin yapılan açıklamalara göre şekillendiği görüldü. 

Şeffaflığı ve güvenliği ile bilinen Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen WienerAI token, çok zincirli Dogeverse ve VR platformu 5SCAPE, en çok ilgi gören projeler arasına girdi. Ön satışları ivme kazanan bu projeleri yakından inceleyelim. 

Ethereum Tabanlı Coinler Listesinin Köpek Coin’i WienerAI 

Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcı sayısı Standart Chartered haberleri sonrasında ivme kazanıyor. Yapay zeka destekli bir köpek coin olan ve WAI sembolüyle karşımıza çıkan WienerAI token ön satışı, şu ana kadar topladığı fonlarla borsa listelemelerine hızlı bir başlangıç yapacak gibi görünüyor.

Token sahiplerine yapay zeka tabanlı bir yatırım desteği sunmayı amaçlayan WAI tokenler, aşamalı bir ön satış ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Şu ana kadar toplanan fonların 2,5 milyon dolara dayandığı ön satışın mevcut aşamasında WAI token, 0,000709 dolardan satın alınabiliyor.

Ethereum tabanlı coinler arasında popülerlik kazanan WAI token, akıllara Scotty the AI ve Meme AI gibi projeleri getiriyor. Sonsuz yükseltilebilirliği ve deneyimli ekibiyle WienerAI tokenler, yapay zeka destekli köpek coin arayan yatırımcıları bekliyor. 

Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile WAI token satın alarak dilerse yüksek APY ve blok ödülleri sunan staking özelliğinden faydalanabiliyor. 

Popüler Ethereum Tabanlı Coinler Adayı Dogeverse Sona Geliyor

Şeffaflığı ve güvenliği ile bildiğimiz Ethereum ağı üzerinde inşa edilen köpek temalı bir kripto para birimi olan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 20 milyon dolara yaklaşıyor. İlk gerçek çok zincirli DOGE projesi olma hedefindeki Dogeverse, en popüler Ethereum tabanlı coinler listesine aday gösteriliyor. 

Kapalı kripto toplulukları arasındaki engelleri kaldırmayı amaçlayan Dogeverse projesi, Wormhole ve Portal Bridge gibi yenilikçi teknolojilerden faydalanarak projeye dahil olan zincirler arasında hızlı, güvenli, düşük maliyetli ve kolay bir dolaşım sunuyor. 

Gerçekleştirilen bağlantılar sayesinde 6 zincirli bir yapıya kavuşan Dogeverse ile Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Polygon, Avalanche ve Base ağları bir araya geliyor. Projenin native tokeni DOGEVERSE ise aşamalı ön satışının yavaş yavaş sonuna geliyor. 

Mevcut aşamada Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcı adayları, 0,00031 dolar ödeyerek ön satış etkinliğine dahil olabiliyor. Yatırımcılar dilerse mevcut oranıyla yüzde 53 APY ve ETH bloğu başına 6088,28 Dogeverse token sunan staking özelliğinden de faydalanabiliyor. 

Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, çok zincirli yapı sayesinde ETH, USDT, SOL, BNB, MATIC, AVAX, BASE ve kart işlemleri ile ön satışa katılabiliyor. Katılımcılar, ön satış bitiminde tokenlerini dilediği ağdan talep etme imkanı buluyor. 

Ethereum Tabanlı VR Platformu 5SCAPE 6 Milyon Doları Aşıyor

Sanal gerçekliği (VR) blok zinciri teknolojiyle bağlayan Ethereum tabanlı projenin indirimli fiyatlarla 5SCAPE token satın alma imkanı sunan ön satışında toplanan fonlar 6 milyon doları aşıyor. 

Ultra gerçekçi bir VR platformu yaratmayı hedefleyen 5SCAPE, heyecan verici bir oyun deneyimi sunmak için yola çıkıyor. Yapay zekadan güç alan ekosistemde katılımcılar, premium özellikler, oyunlar ve cihazlar da dahil olmak üzere pek çok özel VR içeriğine erişebiliyor. 

Ethereum tabanlı coinler listesinde favoriler arasında gösterilen 5SCAPE token, AR ve VR teknolojilerini kripto meraklıların zihinleriyle bağlamayı amaçlıyor. 5SCAPE tokenden güç alan oyunlar olan Cage Conquest, Thrust Hunter, Immersive Kickoff, Archery Masterve Epic Cricket Arena, VR destekli kulaklıklar ve oyun koltukları ile bir araya gelerek benzersiz bir deneyim sunuyor. 

Tüm ön satış aşamaları ve ön satışa dahil olan son aktif cüzdanların şeffaf bir şekilde yayınlandığı proje sayfasına göre yatırımcılar, mevcut dilimde 0,00327 dolar ödeyerek 5SCAPE token satın alabiliyor. Katılımcılar, ETH, BNB, USDT, MATIC ve kart işlemleri ile ön satışa katılabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!