Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Yükselişi Yavaşlarken Borsalardan 2,4 Milyar Dolarlık Çıkış Görüldü!

Verilere göre borsalardan 2,4 milyar dolar değerinde 800.000 Ethereum’luk (ETH) çıkış görüldü.

On-chain analiz platformu CryptoQuant tarafından aktarılan verilere göre borsadan Ethereum çıkışları son dönemde hız kazandı. Veriler, 2024 yılının başından bu yana borsalardan 2,4 milyar dolar değerinde 800.000 Ethereum çıktığını gözler önüne serdi.

Ethereum gibi sınırlı arza sahip bir ürünün, borsalardaki arzının azalması net bir yükseliş sinyali olarak yorumlanırken Bitcoin’e karşı son haftalarda sergilediği yüksek performans dikkatlerden kaçmadı. Konu hakkında açıklamada bulunan CryptoQuant analisti, şu ifadelere yer verdi:

Ethereum borsa rezerv bakiyesindeki bu azalmanın son derece dikkat çekici olduğu ve en azından Ethereum için yükseliş anlamına geldiğini açıkça belirtebiliriz.

Özellikle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) ardından spot Ethereum ETF’ini onaylanacağına yönelik beklenti balinaları Ethereum yönlü yüklü alımlara itti.

TORN (TRX) kurucusu Justin Sun son 2 haftalık süreçte yaklaşık yarım milyar dolar değerinde Ethereum alımı gerçekleştirdi. Bununla birlikte birçok farklı balina, son dönemde yaptığı on milyonlarca dolar değerinde Ethereum alımıyla öne çıktı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!