Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’a Short Açmıştı: Bu Hafta Gördüğüm En Boğa Grafik Dedi!

Finans piyasalarında 1970’lerden beri aktif olan efsanevi trader Peter Brandt, Ethereum (ETH) fiyatı için yeni bir tahminde bulundu.

Peter Brandt 15 Ağustos tarihli X gönderisinde, Ethereum için dikkat çeken bir grafiğe yer verdi.

Öncelikle, Brandt, Ethereum’un fiyat aralığının üst sınırında yaptığı yeniden testten (re-test) sonra oluşan boğa formasyonuna dikkat çekti:

Bu hafta gördüğüm en boğa yönlü formasyon.

Bu formasyon, Ethereum’un fiyatının yukarı yönlü kırıldığını gözler önüne serdi. Brandt, bu durumu bu hafta gördüğü en bullish (boğa) yapı olarak nitelendirdi.

Ancak asıl dikkat çeken durum, veteran trader’ın ölçeği tersine çevirmiş olması. Aslında, “en bullish yapı” olarak tanımlanan her şey, aslında düşüş beklentisini işaret ediyor.

Brandt, Ethereum için kısa pozisyon aldığını ve 1.651 dolarlık hedef belirlediğini açıkladı; bu da mevcut seviyelerin %40 altına tekabül ediyor.

Doğru mu, yanlış mı? Temelde, Brandt boğaları kandırmış ve Ethereum için düşüş tahminini bir kez daha kamuoyuna göstermiş oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.580 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!