Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’da Bir Dönemin En Popüleri Olan Projeden Airdrop İçin Sinyal Geldi!

Merkeziyetsiz sosyal ağ (DeSo) platformu Friend.tech, airdrop yapabileceğine dair bir sinyal verdi.

Geçtiğimiz yıl kazandığı popülariteyle öne çıkan merkeziyetsiz sosyal medya platformu Friend Tech, 24 Şubat günü yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

Söz konusu paylaşımda Friend Tech ekibinin bu baharın en tehlikeli görevine hazırlandıklarına yer verilirken, gönderiye ek olarak paylaşılan görselde yer alan airdrop bağlantılı göndermeler dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Dune tarafından aktarılan verilere göre geçen yıl kazandığı popülerliği çok uzun süre koruyamayan platformun işlem hacmi 56 bin dolara kadar düşmüş ve kullanıcı sayısı ise 102 gibi çok düşük bir seviyeyi görmüştü.

Ekip tarafından yapılan airdrop göndermeli paylaşımın ardından projeye yönelik ilgi bariz bir şekilde artış gösterdi. Sadece paylaşılan gönderi bile 300 binden fazla gösterim alarak aniden artan yatırımcı ilgisini gözler önüne serdi.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, daha önce yaptığı bir paylaşımda platformu eleştirerek çok fazla finansal spekülasyonun yer aldığını ve amacından saptığını belirtmişti. O dönemde birçok eleştirmen, bu projenin batmaya mahkum olduğunu dile getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!