Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’dan Kötü Haber – ETH Son 16 Ayın En Düşük Seviyesine Geriledi

Ethereum şüphesiz son dönemde en çok değer kaybeden alt koinlerden bir tanesi. Piyasa hacmine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’un, bu denli değer kaybının sebebi tam olarak bilinmese de, bir çok analist ve uzman tarafından konu hakkında teoriler üretilmekte.

Sebep ne olursa olsun, Ethereum bugün Business Insider kaynağının yayınladığı haberde de yer aldığı üzre, son 16 ayın en düşük seviyesine geriledi. ETH Çarşamba günü sabah saatleri itibariyle bazı platformlarda 170 doların bile altına düştü. Basın saatine göre ise kritik bir destek seviyesi olan 170 doların üstünde, 174 dolar seviyesinde gezinmekte. ETH’nin son 24 saat içerisinde yaşadığı düşüş ise %10’un üstünde. Şu an ETH ve XRP arasında toplam 7 milyar dolar civarında bir toplam hacim farkı bulunuyor ve bu aslında tehlikeli bir fark.

Düşüşe ICO’lar Mı Sebep Oldu?

Şu an piyasada en çok onay alan teorilerden bir tanesi, Ethereum’un inanılmaz düşüşünün temel sebebinin ICO’lar olduğu yönünde. Yakın zamanda Diar isimli platform tarafından yayınlanan rapor da, bir çok ICO projesinin sahip olduğu ERC-20 tokenlerini elden çıkardığını göstermekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment