Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’un Yükselişi Nereye Kadar Sürecek?

Toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), son günlerde inanılmaz bir yükseliş elde etti. 170 dolardan başlayan yükseliş 220 dolara kadar çıktı ve ETH kısa bir süreliğine de olsa bu önemli direnç noktasını aşmayı başardı.

Ethereum Fiyatı İçin Kritik Seviye

Ethereum basın saatine göre düşüşe geçti ve 217 dolardan işlem görüyor. Birçok kripto para yatırımcısı ise ETH’de yükselişin bitip bitmediğini merak etmeye başladı. Ethereum’un hafif bir düzeltme yaşaması insanları korkutsa da, teknik grafikler tam tersini gösteriyor.

İlk olarak 217 dolar seviyesinin güçlü bir destek olacağı söylenebilir. Son rallinin %23,6’lık Fib geri çekilme noktası da tam olarak 217 dolara işaret ediyor. Buna ek olarak 215 ve 205 dolar seviyelerinde de oldukça güçlü destek noktaları olduğu görülüyor. Ethereum’un yükselişine devam etmesi için bulunduğu trend çizgisinde hafif bir geri çekilme yaşaması gerektiği görülüyor.

ETH, 213 dolara kadar bir geri çekilmeden sonra yeniden 220 doların üzerine çıkabilirse, 250 dolara kadar yükseliş gerçekleşebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment