Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro CEO’su: Bitcoin’de Volalite Tekrardan Artacak

Tether’de yaşanan krizin artçı etkileri olarak geçtiğimiz günlerde bir fiyat dalgalanması yaşayan Bitcoin, şu anda tekrardan belirli bir seviyenin arasında ufak farklarla gidip gelmeye başladı.

Birçoklarına ciddi bir akümülasyon dönemi olarak adlandırılan bu süreç ile ilgili konuşan eToro CEO’su Mati Greenspan, bu durumun uzun sürmesi pek de muhtemel değil. Konuyla ilgili konuşan başarılı yönetici Greenspan, şunları söyledi:

”Şu anda fiyat çok daha düz bir çizgide ilerliyor. Bu son iki aydır neredeyse böyle. Bunun kötü bir şey olduğunu asla söylemiyorum. Ancak bu sürecin ardından çok daha heyecan verici şeyler olabilir. Bekleyip görelim.”

Şu anda perde arkasında yaşanan  birçok gelişmenin fiyata hemen hiçbir etkisi olmadığını söylemek mümkün. Bunların başında Bakkt platformu geliyor. Yine kurumsal yatırımcıyı hazırlayacak teknik alt yapı gelişmeleri de dikkat çekiyor. Bunlar da Coinbase ve Bitgo’nun sunduğu avantajlı koruma ve güvenlik süreçleri. Buna sonra Fidelity’nin de yaptığı hamle eklendi. Birçok otorite şu anda perde arkasında yaşanan bu gelişmelerin fiyata yakın bir dönemde etki etmesini bekliyor. Bu konunun nerelere gideceğini ise zaman gösterecek.

Ancak görülen o ki, şu anda teknik manada hazırlanan alt yapının tetikleyeceği olası bir boğanın sonuçları daha efektif olabilir. Ancak kripto para piyasalarında hiçbir şeyin garantisinin olmadığını ve bir sonraki fiyat hareketini tahmin etmenin neredeyse imkansız olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment