Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro Yetkilisi: Önümüzdeki 10 Sene İçinde Bitcoin Bir Norm Olarak Kabul Edilecek

Bu gece yarısı itibariyle, kripto para piyasasının ilki ve hala en fazla piyasa hacmine sahip kripto parası Bitcoin‘in, dolayısıyla da bütün kripto para birimlerinin doğum günü

10 Yıl Sonra Hala Yoluna Devam Ediyor

Bitcoin, 2017 yılının son aylarına kıyasla, 2018 yılında bir hayli zor bir dönem geçirdi. 20.000 dolarlık değerlerden basın saatine göre 6.330 dolara gerileyen Bitcoin, yine de yoluna devam ediyor ve hiçbir zaman görmediği kadar çok kurumsal yatırımcıya sahip. Bitcoin’in bir kaç süredir 6.200 dolar ile 6.800 dolar arasında gidip gelmesi bir çok kripto para topluluğu üyesi için o kadar da kötü bir şey değil. Uzmanlar ve analistler bunun Bitcoin’in ciddi anlamda volatiliteden kurtulduğunun işareti olduğunu düşünmekte ve böyle bir yeniliğin eninde sonunda yükseliş getireceği vurgulanıyor.

eToro’nun İngiltere şubesi yöneticilerinden Iqbal Gandham ise, önümüzdeki 10 senenin Bitcoin için oldukça önemli olduğunu vurguladı:

”Bitcoin’in fiyatı bazen volatil olsa da, spekülasyonlar düştükçe ve kullanım arttıkça diğer varlıklar ile benzer seyretmekte. Önümüzdeki on yıllık süre içerisinde Bitcoin’in para transferleri ve ödemeler konusunda bir norm olarak kabul edildiğini görebiliriz. Her startup fikrinde olduğu gibi, bunda da ilk günler her zaman risklidir ama bence bu günler artık çok geride kaldı.”

deVere Group CEO’su Nigel Green de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda kripto para piyasasının ilerleyeceğini ifade etti. Green önümüzdeki 10 yıl içerisinde kripto para piyasasının %5.000 artacağını düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment