Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EToro’ya Türk Lirası (TRYX) Desteği

Dünyanın en büyük finans platformlarından biri olan eToro, kendi kurduğu kripto para platformunu hızla büyütüyor.

Şirketin kısa süre önce yayınladığı duyuruya göre eToroX adlı kripto para platformuna yepyeni pariteler eklendi. Bunların arasında Türk Lirası ile desteklenen bir sabitkoin (stablecoin) de var.

Yeni Pariteler

Nisan 2019’da kurulan eToroX, geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde hızla büyümeyi başardı. EToroX henüz çok yeni bir platform olmasına rağmen şimdiden birbirinden farklı pariteleri destekliyor.

EToroX tarafından yapılan yeni açıklamalara göre platforma yeni dijital paralar da eklenmeye başladı. Şirketin açıklamalarına göre eToroX’e yedi yeni sabitkoin ve bir dijital para eklendi. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Sabitkoin: USDC, Tether (USDT)
  • Dijital para: Dash
  • İtibari para ile desteklenen sabitkoinler: Türk Lirası (TRYX), Polonya Zlotisi (PLNX), Güney Afrika Randı (ZARX), Hong Kong Doları (HKDX), Singapur Doları (SGDX).

EToroX bu hamleyle birlikte platformdaki toplam parite sayısını 96’ya çıkarmış oldu. EToroX Genel Müdürü Doron Rosenblum, konu hakkında şu yorumu yapıyor:

EToroX’e USDC ve USDT’yi ekleyerek platformu özellikle Asya piyasasındaki kurumsal yatırımcılar için daha uygun hale getirdik. Buna ek olarak beş yeni itibari paranın ve bunun üstüne Dash’in eklenmesi, geleneksel finans piyasalarıyla Blockchain dünyasını bir araya getirmek istediğimizin bir göstergesi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment