Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Facebook’un Calibra’sı İşe Alımlara Devam Ediyor!

Facebook’un blockchain iştiraki Calibra, bütün engellere ve regülatörlerin baskısına rağmen ilerlemeye devam ediyor. Yeni ortaya çıkan bir habere göre Calibra yakında piyasaya sürüleceği belirtilen Libra stabil kripto para biriminin “milyarlarca insan” ulaşmasına yardımcı olacak iki pazarlama uzmanı arıyor.

Calibra Uzman İsimleri Kadrosuna Katabilir

Facebook’un kendi kariyer bölümünde yayınlanan iş ilanlarına göre, Calibra şu an için marka sorumlusu ve topluluktan sorumlu dijital pazarlama ve medya yöneticisi arıyor. İki iş ilanı için de minimum 15 yıl pazarlama ve 10 yıl liderlik tecrübesi arayan Facebook, bu konuda oldukça ısrarcı gözüküyor:

“Hedefimiz milyarlarca insana şu an sahip olmadıkları şeylere erişmeleri konusunda yardımcı olmak. Bu adil finansal hizmetler, para biriktirmenin yeni yolları veya bilgi paylaşmanın yeni yöntemleri olabilir. “

Calibra’nın şu an açık 26 iş ilanı bulunuyor ve bunların arasında ürün yöneticileri, mühendisler gibi önemli boşluklar bulunuyor. Calibra cüzdanı ile Libra kripto para biriminin bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkması planlanıyordu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment