Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chiliz’in Çığır Açan Yeni Ortaklığı CHZ Coin Fiyatını Yukarı Doğru Hareketlendirdi!

Fan token projesi Chiliz (CHZ), oyun stüdyosu Unagi ve Fransa Profesyonel Futbol Ligi ile Coach adlı oyunu başlatmak için stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Chiliz bugün yaptığı resmi açıklamada, Coach adlı fantezi futbol oyununu duyurdu. Çığır açan oyun kapsamında Fransa ligi Ligue 1 ve Unagi ile stratejik ortaklık kurduğunu belirten Chiliz, Coach’un bir futbol ligi tarafından geliştirilen ilk oyun olduğunu belirtti.

Açıklamaya göre Coach Ligue 1, Fransa birinci ve ikinci ligi için Chiliz Chain’de basılan dijital kartlar sunarak en iyi takımların kurulmasına olanak sağlıyor. Oyun ayrıca fanların yeni oyuncu paketleri edinmek ve takımlarını geliştirmek üzerine rekabet içeren bir deneyim sunmaktadır.

Belirtilen özelliklere göre kartların 5 nadirlik seviyesi bulunacak ve oyuncular git gide daha prestijli turnuvalara katılma hakkı kazanacak.

Chiliz CEO’su Alex Dreyfus konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bu oyunun dünya çapında yapılacak diğer liglerle olan ortaklıkların ilk aşaması olduğunu belirtti.

CoinGecko verilerine göre CHZ fiyatı gelen açıklama üzerine yükselişe başladı. CHZ, 0,134 dolar seviyelerinden %5 yükselişle 0,141 dolara kadar erişti. Daha sonra bir miktar geri çekilen fiyat, yazım esnasında 0,138 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!