Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FC Bayern Munich Dijital Token Çıkartıyor!

Dünyanın en popüler futbol takımlarından olan Almanya merkezli FC Bayern Munich, kripto para sektörüne giriş yapan en güncel ekip oldu. 11 Ekim tarihinde yapılan duyuruda, kulübün Stryking Entertainment ile ortaklık imzaladığı ve oyuncularının dijital koleksiyon ürünlerini üreteceği belirtildi.

Koleksiyon ürünleri direkt olarak dijital oyuncu kartları gibi oluşturulacak ve hem geçmişteki hem de şimdiki Bayern Munich ekibi canlandırılacak. Stryking buna ek olarak kartlar için fantezi ligi tarzında bir oyun da geliştiriyor ve kartların değişik özellikleri kullanılarak interaktif bir çalışma gerçekleştirilebilecek.

Hayranlar kendi sanal kadrolarını oluşturup, oyuncuların dijital versiyonları ile diğer oyunculara meydan okuyabilecek. Yakında daha fazla futbol kulübünün de Stryking ile ortaklık imzalaması ve oyuna dahil edilecek takımların artması bekleniyor.

Kulüpler Kripto Para Sektörüne Giriyor

Geçtiğimiz ay İspanyol devi Athletico Madrid de kendi taraftar token’ini piyasaya sürmesi ile gündeme gelmişti. Athletico Madrid’in token’i taraftarlara oy verme hakkı ve çeşitli taraftar ürünleri satın alma fırsatı sunmakta. Bunun yanı sıra İngiliz ekibi Manchester City de blockchain konusunda bir adım atarak Ağustos ayında kendi oyuncularını tokenleştireceğini duyurmuştu. Taraftarlar aynı Bayern Munich’in planladığı gibi oyuncuları seçerek kendi takımlarını oluşturabilecek ve birbiri ile yarışabilecekler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment