Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fidelity Kripto Para Kadrosunu Genişletiyor!

Dünyanın en büyük varlık yönetim firmalarından birisi olan Fidelity Investments, özellikle kripto para birimleri ile ilgili ürünlerin arttırılması ve bunların geliştirilmesi için uzman isim Michael Zinaman’ı ekibine kattığını açıkladı.

12 Kasım tarihinde yapılan açıklamaya göre Zinaman direkt olarak kripto para birimleri, kripto para depolama ve kripto paralarla ilgili yönetim alanlarına bakacak. Fidelity ile çalışmaya yaklaşık bir ay önce başladığını açıklayan Zinaman, burada şirketin kripto para stratejisini belirlemekten sorumlu olacağını da ifade etti.

Zinaman’ın Fidelity ile çalışmadan önce Canaccord Geunity bünyesinde kripto para ve blockchain bölümünden sorumlu olduğu görülmekte. Bu yıl kripto para depolama hizmeti ile sektöre hızlı bir giriş yapan Fidelity, henüz bireysel alım satım işlemlerini açmış değil ancak gelen dedikodular bunun kısa süre içerisinde duyurulabileceği yönünde.

Fidelity’nin kripto para sektörüne girip perakende kullanıcılara hizmet vermesi, kesinlikle büyük bir gelişme olarak belirtilebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment