Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Onayı Alan Dev Şirketten Bir Altcoin’e Büyük Övgü: Her Şeyi Değiştirebilir!

Yönetimi altında 1,3 trilyon dolarlık varlık bulunduran Franklin Templeton, Solana (SOL) övgüsüyle dikkat çekti.

Franklin Templeton 23 Temmuz günü X hesabından yaptığı paylaşımda, Bitcoin, Ethereum ve Solana’ya yer verdi. Piyasaya bakıldığında Solana’nın varlığında heyecan duyduklarını belirten Templeton cephesi, buradaki büyük potansiyele işaret etti.

Solana’nın tek başına büyük bir benimseme gösterdiği vurgulanırken olgunlaşma sürecinin devam ettiği kaydedildi:

Bitcoin ve Ethereum’un yanı sıra, kripto alanını ileriye taşıyacağına inandığımız başka heyecan verici ve büyük gelişmeler de var. Solana büyük bir benimseme gösterdi ve olgunlaşmaya devam ediyor, teknolojik büyüme sorunlarının üstesinden geliyor ve yüksek verimli, monolitik mimarilerin potansiyelini vurguluyor.

Ethereum ETF tamam; sırada Solana mı var?

Kısa süre önce ABD’nin onay vermesiyle 9 ihraççının spot Ethereum ETF’i piyasaya sürülmüştü. Bu ihraççı şirketler arasında Franklin Templeton’da yer aldı. Şirketin spot Ethereum ETF’i Franklin Ethereum ETF (EZET) ismiyle piyasaya sürüldü.

Şirketin Bitcoin ve Ethereum özelindeki başarısının ardından gelen bu açıklamalar, Solana’yı yeni bir ETF olarak öne sürebileceklerini düşündürdü.

Geçen hafta açıklamada bulunan ETF Trends Başkanı Nate Geraci, Solana’nın Bitcoin ve Ethereum ile paketlenerek tek bir ETF’e dahil edilebileceğini öngörmüştü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Solana, yazım esnasında 177 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!