Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Finans Devleri Tarafından Kurulan Kripto Para Borsası EDX Market Saklama Hizmetleri İçin Paxos ile Anlaştı

Finans piyasasının önde gelen isimlerinden Fidelity, Citadel ve Charles Schwab tarafından ortak kurulan kripto para borsası EDX Market (EDXM), Paxos’dan saklama hizmetleri konusunda destek alacağını açıkladı.

Fidelity, Citadel ve Charles Schwab tarafından 13 Eylül tarihinde yayımlanan bir basın bültenine göre üç şirket, birçok risk sermayesi şirketinin de desteğiyle birlikte EDX Market adında kripto para borsası kurduğunu duyurmuştu.

Kurulan bu kripto para borsasının yetkilileri daha sonralarda verdiği röportajlarda, birçok kripto para borsasından piyasanın zorluğunu öğrenmek amacıyla yardım alacağını açıklamışlardı.

New York Finansal Hizmetler Departmanı tarafından düzenlendiği bilinen Paxos’dan destek alacak olan EDXM, müşterilerinin varlıklarını güvende tutmak amacıyla ABD hesaplarında tutulacağını söyledi.

EDXM CEO’su Jamil Nazarali verdiği bir demeçte, uyumluluk ve güvenliğin EDXM’in sunduğu en önemli farklılıklar olduğunu belirtti.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yerel stablecoin’i BUSD’nin ihraççısı olan Paxos’un rezervlerinin %95’ini dolar olarak tutması, birçok yatırımcı tarafından güvenilir olarak görülmesini sağlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!