Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Flare Networks Mainnet İçin Yaz Aylarına İşaret Etti

Flare Networks, mainnet lansmanı ve FLR token dağıtımı için haziran ayını işaret etti. Flare ekibi, token dağıtımının en kısa sürede güvenli şekilde gerçekleşmesi için çalıştığını belirtiyor.

Ripple (XRP) için düzenlediği airdrop ile kripto para piyasasına kendisini tanıtan Flare Networks, FLR token dağıtımının yaz aylarında olabileceğini söyledi. Bunun güvenlik testlerine bağlı olduğunu belirten ekip, tarihin 2-4 hafta değişiklik gösterebileceğini ifade edip haziran sonuna hedef koydu.

11 Aralık 2020’de XRP yatırımcıları için yapılan FLR airdrop etkinliğinde 45 milyar adet SPARK (FLR) token dağıtıldı. Flare Network CEO’su Hugo Philion, 14 Ocak’ta mainnet için mayıs ayını işaret etmişti.

Flare ağı büyüme kaydetti

Flare, F-asset sayısını zamanla arttırdı. Flare ağının F-asset protokolü, ağa eklenen kripto paraların akıllı sözleşmeye dönüşmesini sağlar ve ekosistemine dahil eder. Flare, hangi kripto varlığın ekleneceğini ise Twitter’da anket yaparak kullanıcılara soruyor. En çok oyu alan kripto para, F-asset olarak eklenebiliyor.

Ağda bulunan mevcut F-asset’ler; Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Stellar (XLM) ve Dogecoin (DOGE) şeklindedir. Flare ağının 20 Mart tarihli F-asset anketinde ise Cardano (ADA) önde geldi.

Ethereum konuşuluyor

Flare topluluğu, 3 Nisan’daki Twitter paylaşımında Ethereum’un F-asset olarak eklenip eklenemeyeceği üzerine bir yorum getirdi. Topluluk, Ethereum’un F-asset olması halinde ETH’nin makul ücretlerle transfer edilebileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!