Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Forbes Başkanı: Bitcoin, Otoriter Hükümetler ile Mücadele İçin Etkin Bir Araç

Dünyanın en büyük ve en fazla bilinen medya kuruluşları arasında yer alan Forbes Media Grup’un CEO’su olan Steve Forbes, lider kripto para birimi Bitcoin ile ilgili olarak  bazı açıklamalar yaptı.

ARK Invest adlı kripto para ve diğer yeni gelişen teknoloji dostu bir yatırım firmasının yayınladığı son podcastte konuyla ilgili olarak bazı açıklamalar yapan başarılı yönetici, Bitcoin’in otoriter hükümetler ile mücadele etmekte etkin bir araç olabileceğini söyledi.

Yayının sonuna doğru kripto para ile ilgili olarak görüşleri sorulan Forbes, bu soruya şöyle yanıt verdi:

”Şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki, dünya genelinde stres düzeyinin arttığı ve insanların zor durumda kaldığı yerlerde, Bitcoin büyük bir alternatif olarak ön plana çıkıyor ve bu durumdaki insanlara büyük bir yardımda bulunuyor. Özellikle de sizi kontrol edip zarar verip yemek isteyen otoriter hükümetlerin bulunduğu ülkelerde Bitcoin, gerçekten de harika bir geçiş aracı olarak fonksiyon gösteriyor.”

Forbes’un bu açıklamaları, aslında ana akım medyadaki hemen herkesin Bitcoin karşıtı olmadığını bizlere göstermesi açısından da büyük önem taşıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment