Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fox Muhabiri Ethereum İçin Bu Tarih İhtimali Azaldı Dedi ve Nedenini Açıkladı!

Fox Business muhabiri Eleanor Terrett, SEC’nin spot Ethereum ETF onayını 23 Mayıs tarihinden önce vermesine yönelik iyimserliğin azaldığını söyledi.

Eleanor Terrett 10 Mart tarihinde Twitter’dan yaptığı paylaşımda, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum ETF’ine 23 Mayıs’tan önce onay vermesine yönelik olumlu beklentilerin azaldığını ifade etti.

Düşüncesini konuyla ilişkin yaptığı görüşmelere dayandıran Terrett, son haftalarda yapılan toplantıların tek taraflı olduğunu belirtti. ETF ihraççılarının ve saklama şirketlerinin süreci başlatmak ve hızlandırmak amacıyla SEC personeli ile görüşmeye çalıştığı ancak komisyonun Bitcoin’de olduğu gibi ciddiye almadığı kaydedildi.

Terret ifadelerini şu cümleler ile destekledi:

Neden mi? Bana söylenenlere göre Gary Gensler, spot Bitcoin ETF onayı ile sektörü yatıştırdığına inanıyor. Ayrıca Senatör Warren gibi etkili kripto karşıtı politikacılar SEC’ye Bitcoin onayı verdiği için kızgın ve Ethereum’a da verilmesini istemiyorlar.

Terrett ayrıca kendisine konuşan bir kaynağın da şu ifadelere yer verdiğini söyledi:

Personelin bu konuya karşı tepkisini anlamak çok zor ve kafalarından neler geçtiğini kimse bilmiyor gibiyiz. Fakat iş yakında başlayacaksa harekete geçmeleri gerekiyor

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!