Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX, Coinbase ve Rarible, Ledger ile Ortaklık Kurdu

Soğuk cüzdan üreticisi Ledger bugün(9 Aralık 2021) iki yılda bir düzenlenen Op3n konferansında, FTX, Coinbase ve Rarible ile ortak iş yapacaklarını duyurdu.

Ledger Ürün Başkan Yardımcısı Charles Hamel, cüzdanlar arasında NFT göndermeyi daha güvenli hale getirmek istediklerini belirtti.

Charles Hamel uygulamanın, hedef adresi ve gönderilen NFT dahil olmak üzere bütün işlem ayrıntılarını gösteren bir demo tanıttı. Ledger, Rarible’ı “Ledger Live” uygulamasıyla birleştirdi. Böylece Ledger kullanıcıları, uygulamayı kullanarak NFT’leri satın almak ve satmak için NFT pazarına erişebilecekler.

Coinbase Cüzdan, Ledger için destek sağlayacak. Ortaklık, 2022‘nin ilk çeyreğinde Coinbase mobil uygulamasının Ledger’ı desteklemesiyle yürürlüğe girecek. Kullanıcılar soğuk cüzdanlarından Coinbase sayesinde mobil uygulama ve tarayıcı üzerinden işlem yapabilecek.

Ledger Live uygulaması içerisine FTX’i dahil ederek şirket içi ticaret seçeneklerini artırdı. Ledger sahipleri artık soğuk cüzdanlarından Ledger Live aracılığıyla kripto paralarını borsaya daha rahat aktarabilecekleri anlamına geliyor.

Platformdaki aynı zamanda ParaSwapUniswap, Curve, Balancer ve Sushiswap gibi merkeziyetsiz borsalarda token takas edilebiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!