Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX Geri Ödeme Portalını Hayata Geçirdi, FTT Fiyatı Büyük Artış Yaşadı!

İflas eden kripto para borsası FTX tarafından müşteri varlıkları için bir talep portalının hayata geçirilmesi ile birlikte FTX token (FTT) fiyatında ani bir yükseliş görüldü.

FTX, kullanıcıların içeride kalan varlıkları hakkında bildiride bulunabilecekleri talep portalını 11 Temmuz tarihinde hayata geçirdi. Portalın açılması ile birlikte hareketlenen borsanın yerel token’ı FTT, kısa süre içerisinde %26 yükseldi. FTX tarafından yapılan açıklamada, talep işlemlerinin TSİ 29 Eylül 23.00‘e kadar süreceği belirtildi.

FTX cephesinden gelen açıklamaya göre FTX veya FTX iştiraklerinde parası kalmış her kullanıcı portal üzerinden varlık çekim talebinde bulunabilecek ve talepler öncelik sıralaması gözetilmeksizin dosyalamaya dahil edilecek. Talep işlemleri için son tarih TSİ 29 Eylül 23.00 olarak belirlendi:

Bir hatırlatma olarak müşteri başvuru talep tarihi 29 Eylül 2023, 23.00 olarak belirlenmiştir. Taleplerin dosyalanma zamanlamasına bağlı olarak verilen HİÇBİR öncelik yoktur ve talepler son tarihe kadar sunulmalıdır.

FTX kullanıcılarını heyecanlandıran portal yaklaşık 1 saat hizmet verdikten sonra kullanım dışı kaldı. FTX tarafından yaşanan tuhaf aksaklığa dair herhangi bir açıklama gelmedi. .FTX talep portalı, yazım esnasında halen daha kullanıma kapalı görünüyor.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %26 yükselen FTT, 1,44 dolar seviyesinden 1,79 dolara fırladı. Portalın kısa süre içerisinde kapanması FTT fiyatında ciddi bir dalgalanmaya neden olurken yükselişe de gölge düşürdü. FTT, yazım esnasında 1,75 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!